Ordning och reda, löning på fredag...

Har gjort bort månadens tråkigaste göra, betalat alla skulder. Men för en gångs skull blev det pengar över, så jag behöver nog inte tigga pengar av guben till IKEA resan, om jag nu inte hittar nån fin-fiin möbel som kostar skjortan förstås:)  Men det skulle jag inte tro!

Nu har jag iaf jobbat mitt mastodont skift så jag kan njuta av semestern och bara slappa i nån vecka.
Hoppas det fina vädret håller i sig under min ledighet, det är flera som har sagt att nu kommer det vara sommar i några veckor. Det tror jag vad jag vill på, inte innan jag ser det åtminstone.

Idag har det varit skoterrace på älven i Karre, och som jag förstod så låg det både en och sju skotrar på älvens botten innan tävlingen var avgjord. Men folk drog det, och kul hade det varit.   T o m min mamma var och kollade och tyckte det var jätteroligt!! Bron hade varit proppfull m folk som stod och glodde.
Ett norskt par i butiken undrade om det hade hänt nåt särskilt när folk hängde på bron....det kan man ju undra om man inte vet.

Hoppas Maxi-ponken sover till nio i morgon så jag får sovmorgon, fast jag sparkar nog upp Peter om han vaknar före nio.
Har ändå inte behövt stiga upp så tidigt varje morgon när jag jobbat, varannan dag börjar jag ju först tio.
Hoppas ingen drattar i älven nu, när det festas på alla håll, så ska jag gå och sova så sött om det inte är nåt bra på TV alltså.
God natt, alla sommartomtar!

    Morgon-nanna i stugan

 Världens snyggaste Malte!